Az elmúlt napról sokat elmond, hogy ma - hajnali féldélkor - még kicsit másnaposan keltem. Ugyanis esküvőn voltunk tegnap A-val, a lagzi igazán remek volt (például a fenti szám egy pillanatra sem csendült fel), én mégis a léc alatt találtam magam...

A pénteki nap hősiesen telt, csirkével, 1200kcal-lal (szerintem még mindig kevés egy kicsit), 2 palack vízzel, hosszú ütemes sétával és rengeteg lótifutival. Új frizura is nőtt rám, ez mondjuk a súlyomat nem befolyásolja komolyabban, lévén amúgy is rövid a hajam, csak gondoltam mondok még valami pozitívumot a szombat felemlegetése előtt. Mert hát ugye a szombat.

A hétvégék, megjegyzem, amúgy is aljasak, családi program, moziprogram, baráti összejövetelprogram (a.k.a iszogatás), és úgy általában szinte bármilyen program, ami nem a gépemen fut vagy a sportról szól, alattomos egy dolog. Ez a szombat különösen gyanús előjelekkel indult - például a "kis titkos blognapló" koncepció kvázi bebukásával -, kapkodással folytatódott, majd aprócska, mohó ösztönlénnyé válásommal zárult. 

Ahogy kissé szégyenkezve számoltam össze precíziós excel-táblámban, tegnap sikerült úgy 2300 kalóriát magam alá gyűrnöm, közte olyan hasznos dolgokat mint hét deci száraz rozé bor (rozé fröccsök és pohárbor formájában), egy pohár pezsgő, 2 falat esküvői torta, sajtleves és egy gombóc töltött káposzta. Kenyérrel. Ettem mást is (pl két kis szelet marhahúst párolt cukkínivel, reggel egy kefírt, rostos kekszet), de a fentiek azok, amiket nem helyeslek, elfogyasztásukat sem terveztem, egyszerűen odaosonkodtak hozzám és belém erőltették magukat. A kis piszkok. A testmozgás mezőben sok séta, ácsorgás és kb fél óra(?) fergeteges tánc szerepel, ez utóbbi igazi sportértékét a művelethez viselt tűsarkú adja. Az energiamérleg nem túl fényes, de ebből ennyit sikerült most kihozni. 

Ma másnap, csirkecsíkok salátával és tzatzikivel (2 részre osztva), kefír és alma van étlapon, bűntudat öntettel. Ha túl leszek rajta, akkor mesélek arról, hogy a tegnapi menü helyett valójában mi is van írva az étrendemben, továbbá hogy ti hogyan tudtok magatoknak saját étrendet barkácsolni. Vagy pedig az arctornáról lesz szó. Amelyikhez jön az ihlet.
Stay tuned.

(szerk: Jajj de örülök h most már a FBon is meg lett járatva a dolog. Méghozzá épp ez után a poszt után. Kb úgy érzem magam, mint akit rajtakaptak a kamrában a kekszes dobozzal.)

Címkék: esküvő diéta fail

A bejegyzés trackback címe:

https://malackacico.blog.hu/api/trackback/id/tr543219394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása