mr Data

 2011.11.23. 19:34

Tanfolyamon vagyok a héten, gép csak mint a mesében, hol volt, hol nem volt, nekem meg lassan kezdenek elvonási tüneteim lenni... Még 2 nap, már csak kettő, fél lábon is, bíztatom magam. A másik, ami megőrjít a tanfolyamosdiban, hogy se normális kajálda (sőt nemnormális sem), se egy hűtő nincs a helyszínen, most látom mekkora áldás h beslattyogva a munkahelyre van hova tenni a tízórait, ebédet, uzsit, hogy ha nincs ebéd akkor ott van 200 méterre a Trófea, és 690-ért kapom a 3 darab tenyérnyi rostoncsirkemellet (2 napi adag), hajjjaj, nem hittem volna h leírok mostanában ilyet, de SZERETNÉK VISSZAMENNI DOLGOZNI :)))
 
 <na itt jött még egy mókás rész a mért adatokról, amikoris lecsapott a nagy égi bannhammer, lásd egy poszttal fentebb...>

 

A bejegyzés trackback címe:

https://malackacico.blog.hu/api/trackback/id/tr153406766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása